Sol, vår och fest!

Såhär lagom till att våren kommit vill vi passa på att fira Halssmycket 10 år. Detta gör vi med en fest som hålls 14 juni kl 19.00 i vår gemensamhetslokal.

 

Inbjudan/info sitter på dörren till soprummet. Glöm inte OSA senast 3 juni till

 

Maria Palm | 073-805 56 36

Annica Gustavsson | 073-063 00 78

 

Byte vattenmätare

Under vecka 17, den 24, 25 och 26 april kommer vi få nya vattenmätare. Minol AB kommer att dela ut aviseringarna nästa vecka där det står vilken dag och förhoppningsvis ungefär vilken tid de kommer att vara hos dig. Det är ytterst viktigt att teknikerna får tillgång till alla lägenheter. Om teknikerna behöver göra extra besök kommer detta att debiteras lägenhetsinnehavaren. Håll koll i brevlådan för att veta när teknikerna behöver få tillgång till just din lägenhet. Då ställer du dörrlåset i serviceläge om du inte är hemma. Glöm inte att tömma schaktet innan så teknikern kommer åt.

 

Anledningen till att vi byter vattenmätare är helt enkelt för att det är dags.

Vårstädning 6 april 2019

Välkommen till vårens städdag: 2019-04-06

 

Det är snart dags för vårstädning av Halssmycket! Vårens städdag äger rum 2019-04-06, kl. 10.00 – 14.00. Vi hoppas att så många som möjligt vill hjälpa till – barn och vuxna. Om du inte har möjlighet att städa får du gärna komma och ta en kopp kaffe med grannarna. 

 

Vi inleder städdagen med kaffe vid föreningslokalen kl 10.00, där vi går igenom vad som ska göras under dagen. Vi avslutar sedan med korv och bröd till alla kl 14.00.

 

VIKTIGT inför städdagen: Märk upp eventuella cyklar och barnvagnar med namn och lägenhet.

 

Föreningen har beställt en container där boende på Halssmycket får lov att slänga blandat avfall efter städdagens slut. OBS! Containern är ej till för elektronik eller miljöfarligt avfall.

 

 

Välkommen på Extrastämma 3 maj 2018

Kvällen kommer börja med en extrastämma. På extrastämman kommer beslut nr 2 att tas om stadgeändring från version 4 till version 5. 

 

Därefter kommer ett medlemsmöte att ta vid. 

 

Plats:               Gemensamhetslokalen

Dag och tid:   2018-05-03 kl. 18:30

 

Avslutningsvis kommer det bjudas på mat och snacks!

Vårstädning lördagen den 21 april 2018

Lördagen den 21 april är det dags för vårstädning i föreningen.

 

Vi börjar med att träffas vid gemensamhetslokalen kl 10:00, där vi går igenom vad som skall göras under dagen samtidigt som vi får en kopp kaffe.

Vi räknar med att vara klara cirka kl 13 då det serveras korv och bröd.

 

Vi ber alla boende att märka upp sina cyklar. Pulkor etc i cykelrum ber vi er att flytta till ert lägenhetsförråd och husera där.

 

 

Vi hoppas på en solig dag och att Du möter upp och hjälper till att få vårfint i vårt område.

 

Väl mött!

Styrelsen

 

 

Container

Det kommer att placeras ut en container och efter avslutad städdag är det fritt för alla medlemmar att slänga skräp i containern. Den är beställd som ”blandat avfall” och tas bort någon/några dagar senare.